Over ons

Wij zijn als bedrijf zeer betrokken bij de positieve effecten van inzet van zonnepanelen in de wereld. De wereld biedt iedereen kansen, om op een schonere en goedkopere manier, elektrische energie te betrekken. Door gebruik te maken van zonne-energie gaat de CO2 uitstoot omlaag wat zeer goed is voor de natuur. Maar daarnaast levert het U ook nog eens behoorlijk wat geld op. Dus een echte win-win situatie.

Wij verkopen, adviseren en verzorgen de gehele montage en plaatsing van zonnepanelen en omvormers in heel Nederland voor de laagste prijzen met subsidiegarantie en rendementsgarantie.

Wij hebben een “low cost profile” d.w.z. dat we zeer lage overhead kosten hebben. Wij houden kleine voorraden aan, we kopen rechtstreeks in bij de importeur en zijn tevreden met een lage provisie.

Dit alles zorgt ervoor dat Sunflower Solar Systems U altijd scherpe aanbiedingen kan doen, of het nu om een paneel gaat of om een complete installatie van 20.000 Wp. Daarnaast willen wij u, indien gewenst, ook volledig ontzorgen en kunnen ervoor zorgen dat u gemakkelijk en snel kunt beginnen met besparen van het millieu en uw portemonee.